Saturday, January 15, 2011

Saya Pelajar UiTM

maaf laa ek..
baru terkedek2 nak buat entri ni..kih3..
kalau guna bereukband susah sikit tau..
dah laa kampus ala2 dalam hutan gitu..auw..auw...kih3..

dah..jangan nak merepek lagi...
sebab Cek Azman Roslan suruh ringkas lagi padat...huhuhu..
tapi tema apa pulak kali ni kan ??
Tema nya adalah tentang Pelajar Universiti Awam...
hah..!!..apa lagi??
nak join??
tekan laa sini

soalan pertama:

Siapa penggemar blog fiz ni pasti dah tau kan fiz blaja kat mana kan??..tp ada ke penggemar??kih3..silent reader pon boleh laa..kih3....fiz belajar dekat UiTM Lendu, Alor Gajah, Melaka.....agak dalam sikit..tapi kalau ikut highway..senang je....kalau kursus,,fiz ambil Komunikasi dan Pengajian Media....atau lebih dikenali sebagai masscomm....fiz rasa semua tau kan??,,kih3...kalau nak tau lebih lanjut..add dekat fb dan tanye2 je laa....fiz ni meriah orang nya..tiba2 je kan??...kih3...fiz masuk pada tahun atau pengambilam Julai - November 2010...masih setahun jagung lagi...jagung??..kih3.....bila nak tamat??....ermmm..sekarang baru Semester 2..jadi perjalanan tu masih jauh sikit....InsyaAllah dalam 2012 fiz tamat laa...lepas tu nak sambung degree dalam Broadcasting atau Public Relation...ok tak??? =)

Soalan kedua:

Pengalaman manis- banyak sebenarnya tau...antaranya adalah dapat kawan baik dari Negeri Sembilan dengan Perak....nak cerita macam mana kita orang kenal susah laa..panjang sgt...kih3...kitaorang 1 kelas.....lagi dapat tinggal dekat hostel yang dikenali sebagai Kolej JEBAT....memang manis gilaa...sebab kali pertama duduk hostel,,fiz ni dulu sekolah harian biasa je...lepas tu dekat sini dapat nickname...sgt cute bunyi nya....tapi malu laa nak bagi tau...kih3..
nak tau lagi pe kenangan manis??...tak cukup laa nanti page ni...lain kali boleh?? =P

Pengalaman pahit: setakat ni tak banyak laa..cuma yang pahit...bila auditon untuk pertandingan apa2..mesti kena ketawakan....sedih betul laa....hurmmm...MALU..!!!...kih3....

Soalan ketiga:

no bukan soalan sangat laa..kih3
masukkan gambar classmate....
taraaa...




hah..!!..ni semua gambar scan dari album...
kalau nk yang ori terus dari camera susah sikit...kih3
ni di ambil masa semester 1...
masa tu rambut fiz lain sikit...
tunggu kemunculan album sem 2 nanti..kih3






Hafiz: suara dah hilang sebab batuk..ubat batuk apa yang paling bagus ek?? =(

9 comments:

  1. Yeahhhh... Aku tau apa nickname tu... teetttt... hahaha

    ReplyDelete
  2. hai dik!!!.. G.Luck ye!!.. audition ape tu? AF?? OIM??? hehehehehe :))))) xper la kalau malu, simpan jerrrzz.. k, anyway, jemput ke belog akak dear!!.. akak dah meriahkan followers kat sini jga!!..


    http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/saya-pelajar-uitm.html

    ReplyDelete
  3. hye uitm blogger.. saya dari UM.. =D
    btw, gud luck..

    p/s: Saya Pelajar UM..

    ReplyDelete
  4. Datang melawat pelajar UiTM
    Salam Singgah daripada pelajar UTP


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...