Wednesday, December 29, 2010

~Artis di Stadium Gelora Bung Karno~


siapakah antara artis atau selebriti Indonesia yang tengok perlawanan bola sekejap tadi??
yang penting artis Indonesia laaa ye..kih3..
masa tengok lawan bola tadi ternampak laa beberapa artis sampai artis baru pon ada tapi fiz ingat2 lupa nama artis tersebut...
tapi yang mendapat perhatian adalah...

dia tengok bola sorang2 je...sebab ariel dlam penjara..kih3..



kenal tak sapa ni??
ni laa Manohara yang kahwin dengan kerabat diraja Kelantan tu...
bersemangat dia sokong indonnesia..
mesti nak balas dendam ni kan??kah3


sebenarnya banyak lagii..
tapi ni yang terhangat di pasaran..kih3..
nak tengok lagi??
tunggu entri lain ok?? =)




Hafiz: serabut jadi artis low class ni..kih3

~Ramalan Sotong Mirip Paul Meleset..!!!~

amacam??
suka tak Malaysia menang??
berdebar bila Indonesia masukkan gol ke-2..
nak tercabut jantung ni ha..sebab apa??
sebab betul ker si sotong yang mirip Paul ni pilih Indonesia menang???
tapi akhirnya salah belaka



ni laa sotong paul tapi bukan versi indonesia punya..kih3


Sotong tu di uji kaji di Sea World Ancol sampai dua jam baru membuahkan hasil bila sotong tu pilih kotak yang berisi makanan yang ada bendera Indonesia dan memingggirkan Malaysia..

nama sotong tu Gudel ( Gurita Dewa Laut ).......lepas dia makan tu..bersorak giler rakyat indonesia tu....tapi akhirnya Malaysia menang kan??..khurafat tu semua..!!!!!

jadi sebagai kesimpulan,,boleh laa rakyat indonesia jadikan Gudel tu sebagai.................................................



Sotong Gudel Goreng Tepung..!!!



hafiz: tiba2 rasa lapar pulak..kih3

~apa kata Nuffnang??~

hah??
apa dia kata kali ni??
apakah sangkaan anda semua tentang tajuk entri fiz ni??
dia ada cakap dengan fiz yang....
fiz dapat BE baru..!!!!!!!!
terkejut tau..!!
saja nak godek Nuffnang..rindu pula...
tup tap jumpa benda ni..huhuhu

nak tengok??



maaf laa ea..tarikh tak dapat di tayangkan..kih3
malu laa...
anda semua mesti lagi banyak kan??

anda semua jangan marah atau ada perasaan apa2 ek??
fiz saja nak kongsi ni...
untuk memberi anda semua lebih semangat nak blogging ni..
yeah..!!!!!!!


Terima Kasih Nuffnang..!!!!



Hafiz: nak lagi boleh??hehehehehe

~Rupa Coli Laser JUPE~

hah??
terkejut tak??
macam mana rupanya??
silau ke tak??
terpaku ke tak pemain kita nanti???

fiz memepersembahkan..taraaaaaaaaaaaaa...





amacam??silau tak??
kih3..
ni cuma banyangan je..
bukan betul2..
nak tengok yang betul??
tunggu esok ea??
kih3..



Hafiz: credit to Mr. F nak maklumat lanjut terjah sini =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...