Saturday, December 25, 2010

~Pengganti Zizan & Erra dalam Teater Muzikal Tun Mahathir 2~




dah keagamaan kita pergi pula gossip semula..
cerita tentang pengganti Zizn dengan Erra...
tapi macam tak sesuai laa...
terutama yang ganti zizan tuh...
cuba teka sapa yang ganti mereka berdua tuh????
dah semestinya Ezany Nazarif dan Elly Mazlien....






bukan tu je..watak Misha Omar pon dah di ganti tau..
sebagai isteri mantan perdana menteri pada zaman beliau remaja yang mana watak zaman remaja dan dewasa..sebelum ni Erra yang jadi kan??

untuk menambak lemak berkrim dalam teater ni...pengarah tambah dua watak baru...

Sarimah Ibrahim - Sebagai susur atau pencerita
Datuk AC Mizal - Sebagai Aziz,, Rakan Tun Mahathir

nak tempah tiket??
baca bawah ni..

Teater muzikal yang turut mendapat kerjasama Istana Budaya, Persatuan Penulis Wanita Malaysia dan Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan (Aswara) ini akan dipentaskan bermila 21 hingga 30 Januari 2011 di Panggung Sari, IB. Tiket-tiket dijual pada harga RM32, RM52, RM82, RM102, RM152 dan RM302. Ia boleh didapati dengan melayari www.ticket2u.biz.



ok..amacam??anda semua puas hati tak dengan pelakon baru ni???



Hafiz: teringin nak tengok..ada orang nak belanja tiket??hhehehehe

~Rahsia Mekah & Nombor 1.618~

hah...dah beberapa hari ni kita bergosip je kan??
apa kita selami ilmu keagamaan sikit ea??
kepada yang bukan islam boleh tengok sebagai kebesaran islam ok??

tapi tengok dekat you tube bawah ni laa...
kepada yang guna BERUKBENG a.k.a Broadband,,harap maaf ye kalau ada masalah..kih3


~Ceritera Cinta Taylor Swift~

pagi ni nak cerita tentang gadis hollywood berambut perang..
siapa lagi kalau bukan Taylor Swift kan???
tapi fiz buat entri pendek je ni...





dan taraaaaaaaaa..


SPEAK NOW and don’t be MEAN.IF THIS WAS A MOVIE ,you’d be HAUNTED. Wait your prince charming with WHITE HORSE. I know you are FEARLESS. Your LOVE STORY will remain happy because YOU BELONG WITH ME. I felt happy when I was FIFTEEN. But now he makes me CRAZIER. And I know TODAY WAS A FAIRYTALE. When I go BACK TO DECEMBER, I remember you. And you know why? Because you are MINE !



*dia ada cakap BACK TO DCEMBER..bufday fiz 24 DECEMBER..kih3



hah??amacam??ni adalah gabungan lagu2 popular Taylor Swift...
letup tak u ollss??
sweet je kan??

dah belek2 tuh kita betukarlah ke Ceritera Cinta Taylor Swift yang sebenar nya...



dan taraaaaaaaa lagi sekali.


.

tajuk cerpen yang semakin meletup di cerpen on9 ni..kih3

nak baca???nak tau cerita selanjutnya??
tekan laa sini



Hafiz: suka lagu Speak Now dia..!!!

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...