Thursday, December 23, 2010

~Heliza Helmi bertunang dengan Hafiz Hamidun??~

hah??terkejut tak??
ni berita lebih panas dari biasa...
mugkin ada yang tak kenal siapa kan??




Heliza Helmi..cute tak??


Hafiz Hamidun..kacak tak??kih3


dari gambar di atas tu..kenal tak??
Heliza Helmi atau Heliza AF yang berlakon dalam Filem Syurga Cinta di khabarkan akan bertunang dengan Hafiz Hamidun merupakan seorang komposer dan aktif di RTM sebagai pengacara...dulu ada desas desus mereka bercinta kan???yelaa dulu rapat semacam je kan??..
katanya akan buat pengumuman dalam masa terdekat ini...dan akan berkahwin pada tahun hadapan....

seronok juga dengar mereka nak berkahwin..pasangan Double H ni juga nak mengeluarkan produk wangian yang menggabungkan nama mereka...dan bukan tu je....siap nak buat filem hantu lagi dan sedang mencari hero heroin....siapa yang bakal terpilih nanti??tapi mungkin filem hantu bercorak keagamman agaknya nanti kan??kah3....

dari perkembangan terbaru ni menunjukkan berita ni makin kukuh yang mereka dah nak bertunang kan??..apa2 pun fiz doakan mereka kekal bahagia....sejuk je perut memandang,,kih3





Hafiz: sedang bercinta dan Double H juga....Hafiz dan H..........kah3.

~Tips Mengapa Remaja Lari Dari Rumah~

ehem2...fiz kembali lagi..!!
di malam hari laa..kih3
dah macam burung hantu kan??
bila malam baru laa nak post macam2..kih3..

ok laa,,kita kembali di tajuk kita ea??
malam ni nak cerita tentang Tips Mengapa Remaja Lari Rumah..!!
tapi macam tak sesuai sikit kan tajuk nya??kih3...
sesuai untuk ibu bapa ni..tapi ada ke orang yang dah ada anak nak baca blog fiz ni kan??hurmmm..

antara sebab nya adalah:

  • Berkelahi dengan ibu atau bapa...
  • Ibu bapa berkelahi depan anak2..
  • Ibu selalu membebel..
  • Ibu bapa memberi tekanan..
  • disisihkan daripada adik beradik yang lain..
  • mengandung anak luar nikah
  • cinta ikut teman lelaki dan ada juga teman sejenis..kih3
  • terlalu memberi kebebasan
  • Cara Gaya Disiplin ibu bapa yang terlalu ketat..
  • personaliti remaja iaitu penghargaan kendiri yang rendah..
  • keadaan rumah yang sempit
  • penderaan fizikal atau seksual
  • tidak sehaluan dengan ibu atau bapa tiri
  • kekurangan kasih sayang
  • kemiskinan..
  • kelurga yang bercerai..

hah..!!..kepada sesiapa nak lari rumah tu ikut laa tips ni..mudah kan??kih3..


sekarang guna rambut je..kih3





Hafiz: fikir banyak kali nak lari dari rumah yaww..!!..kih3

~Selebriti Carian Tertinggi di Internet 2010~

sudah hampir penghujung tahun kan??
pejam celik pejam celik pejam terus pon ada..kih3...
hari tuh kita dah tahu tentang carian yang tertinggi di Malaysia kan??
pagi ni fiz nak cerita tentang dunia pulak..

sebelum nak memulakan ni..dalam senarai ni akan ada bukan tentang selebriti tapi ramai selebriti dalam ni...ermm..faham tak??..kih3..

ukey kita mula dari no 1 ea??

1. Kes Kebocoran Telaga Minyak British Petroleum (BP) di Amerika Syarikat (AS)...kenapa ek sampai paling banyak di cari??..

2. Piala Dunia 2010...siapa yang menang??Sepanyol???kih3...teringat lagu Shakira tuh...Wakawaka??..move your body..!!..yeah...kih3..

3. hah ni baru selebriti iaitu Miley Cyrus...kenapa jadi "WANTED" dalam 2010 ni??..ni tentang video lucah untuk lagunya Who Owns My Heart ....pernah tengok??..18sx tak boleh tengok ea??kih3..




4. Bintang realiti tv Kim Kardashian tengah buat penggambaran rancangan terbaru dengan kedai dia New York....ulang seklai lagi..New York..!! dan yang lebih Gempak adalah gambar telanjang bulat dia di muka depan majalah WOW..hebat tak?kih3




5. baru laa Lady Gaga...kenapa nombor 5 ek??kih3....ni sebab dia pakai baju daging + perdebatan antara John Mac Cain tentang gay dalam pasukan tentera..




6. iPhone...ni disebabkan pengeluaran iPhone4 yang terbaru tuh...best kan??

7. Megan Fox dapat no 7..ni disebabkan dia mencaci,mengkeji,,mengutuk filem Tranformers3: Dark Of The Moon sebab dia tak dapat berlakon dalam filem tuh..gedik kan??kih3..bukan tu je...dia kahwin dengan teman lelaki dia ,,Brian Austin Green...dah kahwin kan??

8. Justin Bieber barulah nombor 8..ni disebabkan CD dia yang laris bak pisang goreng kat kedai depan tu denagn konsert jelajah dia..dan dapat 4 Anugerah Muzik Amerika..dan kisah cinta monyet dia dengan Kim Kardashian...ingat lagi tak tentang ugut bunuh tu??



9. jatuh pada Program Realiti yang popular iaitu American Idol..

10. Tangga terakhir di menangi oleh Britney Spears....apa perkembangan dia??






Hafiz: teringat dekat orang tuh..kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...