Wednesday, December 22, 2010

~Tips Blogging Bersama HOT Fm..~

hai..hai...
thanks kepada yang singgah blog ni..
sementara segmen dengan blog Ben Ashaari bermual..fiz nak post satu entri jap..kih3..
nak baca tak??..
ukey2...
kenal atau pernah dengar tak Radio HOT FM..


sejak dua menjak ni...terdengar pulak iklan yang "dicakapkan" oleh Tini tentang blog ni..
mugkin disebabkan kisah Hanis Zalikha yang terjojol muka depan Metro kan??ditambah lagi dengan ruangan blog2 yang disenarai dalam majalah macam majalah Remaja tuh kan??YEZZ pon ada...pandai Hot Fm ambil kesempatan ni kan??...mula2 macam tak percaya jugak sebab tiba2 je Hot Fm buat strategi baru...nak melahirkan lagi Cendawan Blog..kih3..

setakat ni fiz baru dengar 2 tips dari Hot fm..nak dengar??

1. Sempaena musim cuti hujung tahun ni...macam cuti sekolah.,pelajar sekolah habis spm,,daripada membazir masa dan melepak tak tentu hala baik buat hobi baru dengan berblogging bukan??dapat menambah kawan dan masa pon lebih teratur =P

2. siapa kata blogging ni membazir dan tiada guna??blogging ni juga dapat menambah pendapatan..sebab blog ni juga merupakan tempat memasarkan barangan dairpada agensi pengiklanan yang hanya memerlukan orang yang mengunjung untuk kli banner tersebut dan kita dapat untung...semakin ramai yang kli semakin banyak la penadapatan kita... =)

ha..dapat tak apa yang nak di sampaikan ni??kih3..
mungkin ada kekurangan atau penambahan sedikit ayat...yela..bukan fiz hafal sebijik2 kan??



Hafiz: kalau ada lagi..nanti fiz tambah dalam PART 2 ok???hehehe

~Kepantasan mata Blogger~




dah siap =)

~Pencarian Blogger Peramah 2011~

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011'; - Fiz sudah buat =)
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah; - sudah juga.
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi. -orang yang ker 568..hehehe
Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! (: -ye ker??Terima Kasih =P

4 orang yang telah di tag dan telah di beritahu:

miss pija

cazari

rawt-rawt

aerzee

P/s: Penyertaan akan ditutup selepas ahsfantasy24 mengumpul sebanyak 108 blog blogger peramah. Sesiapa yang terlepas untuk menyertai team blogger peramah musim ini di http://bloggerperamah.blogspot.com/, sila nantikan pembubarannya 6 bulan akan datang. Jika ada blogger yang sombong, sila laporkan ya.^^,

~Nuffnang Baik..!!!~

disebabkan kepenatan bw dari siang tadi..
saja buka nuffnang melihat perkembangan terbaru agensi ni..
terasa kekok kan bila sesebuah blog tuh tak da pasang Nuffnang ni..
jadi fiz pon godeh punya godeh
dan menjumpai BE yang Pertama..!!!
terkejut adik ni..!!..kih3

dan taraaa:


maaf ye..tarikh dilarang sebab da lama..maaf cek nuffnang n cek Darlie..



terharu sangat..
tak rugi fiz senyum tiap2 hari sebab dapat BE dari cek Darlie..kih3

Terima Kasih..=) !!!







Hafiz: cek Nuffnang nak BE lagi boleh tak??hehehehe

~lagu terbaru Ungu/Purple~



cuba laa dengar...
senang nak di tangkap..kih3..




Hafiz: Vokalis Purple iaitu Pasha semakin seksi di dalam video klip ini..kih3

~blog salin kulit??~

apa yang salin kulit ni??
aik??tak perasan ke rupa blog fiz dah bertukar ni??
berdebar2 tunggu benda ni siap tau..!!
kata nak publish 24 Dec kan??
maaf la..ada masalah teknikal yang tak dapat di elakkan tu yang awal 2 hari..
tapi tak pe kan??
suka tak tengok???
jelous tak??tak jelous??..tak pe laa..yang penting pelaburan tuh...kih3...
lepas ni baru laa ada mood nak buat entri banyak2...hehehehe
dengan kewujudan blog ni maka akan lahirlah seorang blogger yang baru..cewahhh..!!kih3

jom tengok sebelum dan selepas ea??

sebelum


selepas - cuba tengok shoutmix tuh??...cuba tengok Header tuh?? sangat lain dari yang di atas kan??kan??kan??yang paling lain adalah lambang Blogger dah tukar..!!hehehehe








sebelum




selepas- dah ada footer yang mungkin menawan di hati anda..kih3..yang paling geli hati adalah cuba tengok gambar tu??siap pegang pensil lagi..kih3



hah??macam mana??cantik tak??cantik tak??..macam Deco Bersama Eric tu??kih3
tapi ni deco bersama CicakdanLelabah ....nak lebih hebat??cakap2 laa dengan dia ea??



Selamat Datang Rupa Baru.. =) !!!




Hafiz: kalau ada apa2 komen atau tak berkenan di hati cakap laa..boleh tukar2 sikit2..hehehehe

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...