Tuesday, December 21, 2010

~siapa Dina Nadzir??~

hai..hai..hai..
kembali lagi bersama Papa Jarum Jahit(PJJ) di ruangan soseh selebriti..kih3..
ada laa semalam ni..kan PJJ buatalkisah tentang Shahir AF8 tu kan??ingat tak??..
dan di hujung cerita tuh PJJ ada cakap nak guna nama baru bila berkongsi cerita tentnag selebriti kan??..adalah beberapa feedback yang cakap,,guna je la nama tu..biar meriah sikit...kih3..apa pendpt anda??suka??kih3...

ukey laa kita pergi cerita sebenar ea??
kenal tak siapa Dina Nadzir tuh??
alaa yang "comel' dulu tuh??
tak pe..Dina Nadzir atau dikenali sebagai Dina Mlaysian Idol musim pertama tu laa...
dia nak buang jenama Malaysian Idol tu...
macam trend kan??
trend buang jenama tu laa..
sekarang kenal tak??





apa perkembangan sekarang ni??
sekarang ni dia da siap rakam 13 lagu berentak pop R&B tapi di sebabkan sekarang ni perkembangan muzik indie kan jadi dia belum terasa nak buat comeback lagi..PJJ pon pelik kenapa nak tunggu masa buat comeback kan??kalau lagu sedap jangan risau kak..adanya orang minat....

atau....

dia nak giatkan lagi kuruskan badan??..yelaa dulu pakai baju saiz 18 tapi sekarang da pakai baju saiz 14...tak ke besar perubahan tuh??...sekarang dia pon boleh pakai legging...dulu tak muat sebab paham2 je laa...auww2..hehehe...teka berapa berat badan dia sekarang??..jeng..jeng..jeng....85 kg...dulu 99 kg....ukey laa tu kan??......macam dah trend juga bila artis nak kuruskan badan ni..yelaa bukan setakat artis perempuan je tapi artis lelaki pon sama macam Ameer SOFAZR tuh??dah dekat setahun tak makan nasi tapi Dina cuma 7 bulan je..kih3..

perkembangan lagi yang terbaru...Dina baru je selesai berlakon dalam filem Hello arahan A.R Badul...tema apa ni ek??

~kita berbeza..~

apa yang beza ni??~
macam2 segi ada...bukan Segi College tuh..kih3...
kita berbeza bagai langit dan bumi...
kita berbeza bagai laut dan sungai..
kita berbeza bagai durian D44 Pahang dan durian Belanda..
kita berbeza bagai dari segala bagai laa...kih3

kenapa ni??
seronk kan jadi orang kaya??
nak minta apa2 pon dapat...tak kisah barang tu murah atau mahal..masa tu juga boleh dapat..
tapi fiz??..kena usaha dulu..bukan laa fiz ni miskin tapi sederhana je...
fiz bersyukur ok dengan apa yang ada sekarang ni tapi kadang2 iman tu goyah juga melihat nak orang berada tu...tapi tak pe laaa.....huhuhu.




fiz cuma jadi macam ni je..kih3



Hafiz: sentap pula tiba2..kih3

~faham tak??~

cuba anda semua tengok gambar bawah ni..
faham tak??
atau apa yang anda faham??
serabut fiz pikir..kih3






Hafiz: jumpa di fb tadi..kih3

~ AutoPing Entri di BlogLarian Fb~



  1. Pastikan blog anda sudah tersenarai di BlogLarian - Mestilah sudah..hehehe
  2. 'Like' BlogLarian FB - Sudah juga
  3. Buat satu en3 bertajuk ' AutoPing Entri di BlogLarian FB' dan letakkan banner di atas dalam en3 anda - sama tidak yang fiz buat sekarang ni??hehehehe
  4. Letak no rumah anda dalam BlogLarian - Rumah 67
  5. Kongsikan keburukan atau kebaikan BlogLarian yang telah anda rasai (Ringkas je sbg feedback untuk admin)
  • Kebaikan - Mudah untuk blogwalking,,"loading" untuk bloglarian semakin laju dan bertambah baik bila setiap blog dipamerkan dalam 3/3 dalam setiap rumah
  • Keburukan - Muzik rojak pon dah hampir di perbaiki kan??..
6.Penyertaan di buka hingga 24/12/10 - Tarikh lahir fiz ni..kih3..jangan lupa wish tau..kalau nak buat surprise party lagi bagus...kih3

7."Jangan lupa beritahu jiran anda jika berkelapangan :) nanti diaorang merajuk susah lak :p" - itu pesanan dari admin..jom semua kita meriahkan benda ni...admin makin mudahkan kerja kita lagi.. =D




Hafiz: sedang tuggu admin autopingkan entry fiz..kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...