Sunday, December 19, 2010

~Pasukan Final Piala AFF Suzuki 2010 telah di ketahui..!!!~

hah..!!
ni cerita betul bukan tipu tau...
percaya laa..
fiz dapat tahu dan lagi pantas dari berita dekat Malaysia tau...!!!
fiz dapat tau dari kawan yang berada di Indonesia....

keputusan sudah pon diketahui
siapa akan menentang Malaysia pada 26 Disember 2010??
dan negara yang bakal melawan dengan Malaysia adalah ..................................................................................................................................................Indonesia..!!!!

Indonesia telah menang dalam menentang Filipina dalam Separuh Akhir malam ni...
Indonesia menang 1-0 menentang Filipina..



Seperti yang dijangka bukan???









Malaysia VS Indonesia
siapa yang bakal menjurai pada kali ini???




Hafiz: berdebar pula ..kih3

~jealous sangat..!!~

hah??
jeles apa??
mungkin lambat update ni tapi fiz nak buat gax..
alaa jom laa baca sekejap ea??
ukey2..

ni tentang Hanis Zalikha dan Irine Nadia Marcello tuh laa...
makin meletop2 sekarang ni ha..
padahal tulis tentang personal life je kan??
mugkin diaorang......................eh..tak ada apa2lah..kih3..
sorang kluar Metro dan sorang lagi keluar Utusan Malaysia..
hah.!!..fiz keluar dekat New Straits Time pula nanti...kih3..layak ke??kih3
tak apa laa...tulis blog ni pon nak luangkan masa je..




kalau fiz nak kalahkan siapa ek??kih3



letup sangat..!!



Hafiz: semangat nak update selalu ni..kih3

~aku sangap lubang- Ahmad Idham~

gila ke apa Ahmad Idham ni??
bila dia terbuka tentag s*x ni??
apa yang berlaku??
Ahmad Idham ada nafsu melapaui batas??
ganasnya Ahmad Idham ni kan??

baiklah..sebelum melalut fikiran anda..kita dengar cerita sebenar ea??
sebelum ni belum reda lagi tentang nasi lemak 50 sen tu kan dalam cerita Cuti-Cuti Cinta..
ingat lagi tak tentang cerita tuh???

sekarang cerita terbaru dia tentang Aku Masih Dara....apa tagline dia??
kali ni.. Aku Sangap Lubang....lubang apa??auuww2...pikir2 kan laa ya???kih3




ni pelakon mereka..



Ahmad Idham-Pengarah


apa yang cek Idham ni cakap untuk tagline terbaru tuh??kih3

"Berkenaan dialog aku sangap lubang, ianya disebut oleh watak yang menjengkelkan dan sesuai dengan situasinya yang sedang khayal pada masa itu. Tak sesuai jika seseorang yang berada di bawah pengaruh dadah, menyebut ayat yang formal kerana ianya akan nampak palsu. Saya buat cerita untuk remaja so tak bolehlah buat cerita yang metafore, kenalah buat sesuatu yang straight forward untuk memudahkan mereka faham. Sebab itulah tajuk Aku Masih Dara paling sesuai. diambil dari Mangga..

apa nak cakap sekarang??kih3




Hafiz: gatal pula LUBANG hidung ni..kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...