Wednesday, December 15, 2010

~k-pop..~




nampak tak gambar kat atas ni??
hah??..mesti da tau kan??kih3
sekarang ni heboh dengan k-pop kat seluruh Malaysia ni...
terutamanya girls...
ckp je siapa..mesti tau punya laa....
yg fiz tau cuma RAIN ,,WONDER GIRLS dan SS501..yg SS501 tuh sebab classmate kat u yg minat gila..!!
semua cd dia ada..jelas tak?kih3..



apa itu k-pop sebenarnya??
k-pop tu adalah Korean Popular Musik atau Korean Pop....
fiz pon tak paham sebenarnya....huhuhu
walaupun bahasa mereka kita tak paham kecuali orang2 yang belajar bahasa Korea kan??
tetapi lagu mereka menjadi igauan rakyat Malaysia ni ha...
bukan perempuan je tapi laki 2x5 juga..kih3...

dulu lagu hindustan??
pas tuh lagu indonesia pula kan??
SEKARANG..lagu korea....

macam mana mereka boleh suka lagu korea yang tak faham butir2 nya??
agak nya adalah:

1. penyanyi perempuan yang seksi??
2.penyanyi lelaki yang hensem??
3.pandai menari???
4.muka jambu??
5.penyanyi laki/prempuan bibir seksi??
6.penyanyi lelaki mempunyai susuk tubuh badan yang HOT??
7.lagu mereka memang sedap??
8.sebab mereka memang ad bakat??
9................................atau anda ada sebab lain??kih3




body fiz sama dengan Rain ni..kih3



siapa mamat2 ni??kih3





Hafiz: terbelit nak nyanyi lagu inggeris ni.. =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...