Friday, December 10, 2010

~cara tingkatkan traffic..!!!~

jalan-jalan tadi smbil makan hati dekat blog2 yang ada ni..
tup tap tup tap..jumpa cara nk tingkatkan traffic...!!!
katanya boleh tingkatkan sampai 1 juta???
wow..!!..macam tak caya je kan....
cara nya agak leceh dan memerlukan anda semua untuk fokus dengan betul2 ye....
nak tau??
bagaimana???
baca elok2 tau......

cara2 nya adalah:

1.pergi ke sidebar saya dan lihat yang bawah sekali....yang ada tulis Send Me One Million FREE Guaranted Visitors tuh..
2.klik saja di ayat tersebut
3.da keluar kan??..skroll sampai bawah ,,tapi kalau rajin baca lah ayat2 bunga cinta dia tu..kih3 dan buat step yang dia suruh...mudah je...
4.lepas itu pergi ke emel anda dan ikut arahan yang selanjutnya..!!!
5. Selamat Mencuba...!!


Hafiz: kalau pening kepala tak perlu buat la ya???kih3

~sudah terpilih..!!!~

tadi bw dekat GengBlogger...
sebab malam masih muda kan??
tiba2 jumpa dengan entri dari Blog Pilihan Malaysia 2010
sekarang da keluar Senarai Blog Baru 2010 dari cek Azman Roslan ..
bagi sesiapa yang masuk da boleh cek ea??
berdebar jex kan???

ni gambar muka depan nya a.k.a HOME..kih3:




kemudian dup dap dup dap jantung ni sama ada dapat join ke tak.....rasa nya sama dengan nak ambil result exam sem 1 kejap lagi pada pukul 9 pagi..kih3......cari punya cari akhirnya...terjumpa juga..jeng..jeng..jeng...:






cari la di Pilihan Yang Ke-4 seperti di atas dan


pergi ke nombor 122....jumpa la sy punya.....cuba anda try????kih3




Hafiz: jika ada pengundian kelak,,jangan lupa mengundi saya ya???hehehehe


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...