Tuesday, December 7, 2010

~BlogLarian pula..!!!~

cara-cara:

1.

banner ini telah di link kan ke http://bloglarian.blogspot.com..cuba tekan??

2. kena lengkapkan slogan yang berbunyi "saya suka blogwalking kerana.." (tidak lebih dari 30 patah perkataan)

Jawapan saya: Saya suka blogwalking kerana dapat membantu saya dalam menghasilkan entri yang menarik dan saya mampu mempertingkatkan kesempurnaan blog saya melalui tutorial serta nasihat yang di berikan.

3. tag 3 0rang atau lebih dan saya memilih
4. kena bagi tau mereka ya...!!!












~Blog Baru (2010) Pilihan~

ehem2..testing microfon jap....as-salam semua....pada pagi maal hijrah ni nak cerita tentang Blog Baru (2010) Pilihan yang diasaskan oleh cek Azman Roslan...baik budi pekerti orang ni tau bila dia buat macam ni..nak tau kenapa???

sebab:

  • merupakan platform kepada blog baru yang di wujudkan pada tahun 2010 untuk di kenali ramai oleh umum

syarat:

  • tidak kisah tentang apa jua genre blog anda..eh silap..tidak kira jenis blog....ha,,bagus la kan??..blog tentang masak,,personal,,tutorial pon boleh..cari jodoh pon boleh je...kih3
  • sehinnga hari rabu 8 disember jam 3 petang je (telah d update)
tuan blog:

lepas tu kan kena cerita tentang bila blog anda d tubuhkan dan apa enrty pertama anda...senang bak buah berangan goreng bukan???

macam tuan blog ni buat..tengok tau...nak tambah sikit2 pon tak pe kan cek Azman Roslan???kih3

nama blog: ~saya tukang tulis,anda tukang baca~
tarikh blog d tubuhkan: 6 Ogos 2010
masa blog d tubuhkan: 5.48 petang
tempat blog d tubuhkan: Perpustakaan UiTM,Lendu,Alor Gajah, Melaka.
link entri blog pertama: http://hafizpunyadrama.blogspot.com/2010/08/selamat-datang-ke-era-baru-hafz.html atau lebih senang tekan sini


hah..macam tu lar kekdahnya......
apa tunggu lagi??
buat la..!!
da nak tutup daa....

sebelum mengakhiri ceramah pada pagi ini,,sy serikan dengan gambar tentang Blog Baru (2010) Pilihan :






Hafiz:kalau nak tahu lebih lanjut boleh la tekan d perkataan yang d highlight tu ya???

~Selamat berpindah dari lama ke baru..!!~

mesti lambat update ni kan??
tak pe..ni blog sy....suke hati beta nk tulis apa....
beta tak sangke dalam umur yg menjangkau remaja a.k.a cukop umur 18 ni
segala ranjau onak dan duri ikan telah beta renangi..kih3.
ukey,,,sy gedikksss...kih3

cume nak ucap SELAMAT
TAHUN
BARU
ISLAM
1432 HIJRAH

ermmm..niat apa ek taun ni???

1.nk jadi mcm senior blog yang ada kat sini(prasan tak beta??kih3)
2.tidak terpengaruh untuk menjadikan blog ini sebagai tempat nk mencapub sahaja(tau tak apa itu mencapub??)
3.memperbaiki blog ini dengan penuh giat lagi..(nk buat macam2 tapi tak tau..boleh jolokkan??eh..kih3)
4.membiarkan segala lontaran cemuhan yang menempel kat diri ini akibat mem'post'kan enrty yg tak bernas(akak selalu kutuk..!!..kih3)
5.tidak membiarkan blog ini seperti dahulu lagi..!!yeah..!!(arap2 laa..kih3)


hah..!!..tu niat tok blog je..belum niat untuk yg lain..takut tak muat lax..kih3
apa pula niat anda????????????



Hafiz:beta??terpengaruh dengan cerita Putera Kodok..kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...