Tuesday, November 23, 2010

~mEncaPub...!!!~

dlu junior dan skrang msok part 2,,
masing2 sebok nk jadi senior kat setiap page tok menyambot kedatngan intake yg baru ni..
adkah nk popular???
adkah nk penohkan frenlist kat fb??
adkah nk prasan org hormat dye??
adkah saje mengisi masa lpang??
adkah memg nawaitu nk membantu??
adakah mempunyai udang d sblik mee bandung??
adkah nk cari2 ank ikan??
anak lembooo pown boley..kih3.....

buleh je nk membantu tp tak perlu r nk MENCAPUB sgt kat setiap page dan semua post dri dye je???
mungkin ad org x kesah dan ad juge yg kesah....
kw tak kesah???
org kesah sbb nk jage nma baek kw...
tak perlu nk cari publisti murahan sgt....

p/s: jgn kecik hati ye kpd yg membace,,hanya memgambil komen rintihan dr org lain yg x mmpu nk luahkn prasaan...mcm ADU RAKYAT lax......kih3~

~Sijil Perang Mulot~

siapa yg nk berperang ni??
jangan maen2...perang mulot pon dpt sijil tau...kw tak nak??
sume pasti melalui nye...nk tak nak kena la buat jugak ha..
Sijil Perang Mulot adalah Sijil Pelajaran Malaysia lor...
knape jd mcm tu??
sebabnye mse nk bace buku tu tak ke terkomat kamet mulot kw nk membace ngan menghafal??
ha...dr situ r dtg nyer idea ni ha..kah3..

bermula dr hari ini 23 November 2010,,
sy merasmikan Sijil Perang Mulot di lancarkan (kebaboooom,,,,kebabooom..!!!)
kw ada???

terkedek2 mcm itik nk kena goreng sume nk baca buku nnti hasilnya ni r yg brlaku...



ni r jd nye kalo study last minute.....

tak kesah ler last minute ker first minute ker yg penting sume wat btol2 ye.....
buat demi masa hdapan korunk sume...
yeah...!!!
cayok2...!!~


~aNugeRah JERIT..!!!~


nmpk tak gambar sblah ni??
da muak dgr brita ni??
best??
tak best??
bosan???
pengacara yg mrepek??
pengacara yg tak layak??
terkezut Zizan Raja Lawak menang??
Yuna menang banyak??
Siti Nurhaliza kecik hati tak menang??
teknikal yg ntah pape??
20,000 yg memekak??


tu semua orang da tawu lor....
ni ha ceq nk habaq...
ampa nmpk tak pentas mereka tu???
rekaan pentas tu??
bentuk pentas tu??
ha....pentas tu sejibik lebih kurang macam 1st music award program DAHSYAT..
DAHSYAT ni bukn bencana ke apa..
nma program tu r....
lebih kurang mcam MUZIK MUZIK je....
tp award dye lebih kurang macam ANUGERAH INDUSTRI MUZIK (AIM) kita tu ha...
program DAHSYAT ni dari negara seberang ha..
pe lagi kalu bukn INDONESIA..
tapi....nasib org 8Tv ni pandai ubah cket..kalo tak???
pham2 jex r...kih3...




ni ha rancangan nye...
godeh2 sendri ye.... =P

~eH??da abEz??~

apa yg da abez???
drama??
drama msih akan di teruskan ye..kih3
drama kehidupan ye..bukan drama kat tv tu...

nk ckp aq sebagai pelajar part 1 UiTM Melaka da tamat...!!
terase sekejap sangat masa berlalu..
pelbagai CTKD da di lalui..
sedap jex an ayat aq??kih3..
di sini bermulanya aq mengenal dunia luar..
ye r...aq bukan budak asrama...
pndai mkan je so,,asrama kat rumah je r...kih3...
dan paling best ialah PERTALIAN or RELATIONSHIP yg aq dpt belajar kat sini =)
dan pegangan aq smapi skrang adlah "Jangan Kejutan Budaya"!!!
tu yg ckgu aq pesan....
berdesing lagi ni ha kat tlinge...kih3



dan da x de lagi panggilan junior
tp bunyi junior mcm cute jex kan??kih3
dan srkrang boleh la jdi senior jadi-jadian...kih3
=P


~rAya lAgi KaN???~


belum terlambat rasanye nk ucap hari raye an???hehehe
gambar di atas telah menerangkan bhwa ape yg ingin dilontarkan....huhuhu
pic ni di amek mse nk pegi solat sunat hari raye 2010
tapi.....baju lma...baju hari raye aidilfitri form 3..
jangan terkrjot lax ye..kih3....
nampak tak yg aq da kuros???
ker baju tu yg da kembang???........biarlah...baju lax yg slah...

untuk raye ni,,ape yg korunk sume da korban??
lembu??kambing???ayam??
jiran aq korban cicak....ad ker mcm tu??...kalo kurang kasih syang memg mcm tu ye...
tp sejak bila aym jdi binatang korban ni??? (sedang buka buku agama jap)..kih3

tahun ney aq korban msa dan tenaga jex.....
tenaga memask hari-hari dan utuk masa lax,,dihabiskan dok rumah...biase r..
membadak jex...kih3

ape yg korunk korban lax???

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...