Wednesday, December 22, 2010

~Tips Blogging Bersama HOT Fm..~

hai..hai...
thanks kepada yang singgah blog ni..
sementara segmen dengan blog Ben Ashaari bermual..fiz nak post satu entri jap..kih3..
nak baca tak??..
ukey2...
kenal atau pernah dengar tak Radio HOT FM..


sejak dua menjak ni...terdengar pulak iklan yang "dicakapkan" oleh Tini tentang blog ni..
mugkin disebabkan kisah Hanis Zalikha yang terjojol muka depan Metro kan??ditambah lagi dengan ruangan blog2 yang disenarai dalam majalah macam majalah Remaja tuh kan??YEZZ pon ada...pandai Hot Fm ambil kesempatan ni kan??...mula2 macam tak percaya jugak sebab tiba2 je Hot Fm buat strategi baru...nak melahirkan lagi Cendawan Blog..kih3..

setakat ni fiz baru dengar 2 tips dari Hot fm..nak dengar??

1. Sempaena musim cuti hujung tahun ni...macam cuti sekolah.,pelajar sekolah habis spm,,daripada membazir masa dan melepak tak tentu hala baik buat hobi baru dengan berblogging bukan??dapat menambah kawan dan masa pon lebih teratur =P

2. siapa kata blogging ni membazir dan tiada guna??blogging ni juga dapat menambah pendapatan..sebab blog ni juga merupakan tempat memasarkan barangan dairpada agensi pengiklanan yang hanya memerlukan orang yang mengunjung untuk kli banner tersebut dan kita dapat untung...semakin ramai yang kli semakin banyak la penadapatan kita... =)

ha..dapat tak apa yang nak di sampaikan ni??kih3..
mungkin ada kekurangan atau penambahan sedikit ayat...yela..bukan fiz hafal sebijik2 kan??



Hafiz: kalau ada lagi..nanti fiz tambah dalam PART 2 ok???hehehe

3 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...