Tuesday, December 28, 2010

~siapa penyanyi lagu tema Filem Nur Kasih??




hah..!!..ada berita hangat lagi MELETOP...!!!
kenapa??
ingat lagi tak tentang drama Nur Kasih yang di tayangkan di tv 3 di slot Zehra dulu??
Filemnya sudah siap sebelum syawal hari tu...
tapi masih di edit lagi lagi babak2 yang menarik...
untuk kepuasan anda semua laa kan??

macam tak sabar je kan nak tengok??
tapi masih tergendala sebab Siapa Yang Akan Nyanyi Lagu Tema Filem Nur Kasih??
fiz dengar laa kan...lagu nya lebih kurang macam filem Ayat Ayat Cinta yang dinyanyikan Rossa..
mesti shahdu kan??

lagu baru ni dicipta sepenuhnya oleh Hafiz Jauhari..!!..eh salah...Hafiz Hamidun..!!
yang bertajuk Bertemu Cinta...
sejuk je perut mendengar tajuk nya kan??kan??

dengar khabar ramai artis yang kena reject sebab tak reti nak bagi feel dan mood dalam lagu tu..
antara artis yang kena reject adalah

- Misha Omar
- Azfar
- Aizat
- Bob Af2
- Mila

semua artis yang fiz senaraikan memang hebat kan??
tapi katanya Mila boleh sampai feel tu tapi kurang menyengat sikit laa katanya kan...
mugkin Dato' Daud Kilau nak cuba nasib??kih3..gurau saja...



bila semua artis ni dah tak layak nak nyanyikan...Sabhi Saddi yang nyanyi lagu Nadiku katanya cuba nasib juga..Bagaimana dengan nasib nya agak ek??..kena tunggu laa..kih3

macam susah sangat je kan??..senang suruh je Tiz Zaqiyah tu nyanyi dengan Remi Isyak kan??...ada ura2 kata Tiz Zaqiyah pon nak kembangkan bakat jadi penyanyi??sedap ke??..kih3..

Kita tunggu je laa ek nanti??





Hafiz: dengarnya lagi banyak babak sedih....kena beli tisu banyak2 ni..kih3

8 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...