Friday, December 17, 2010

~panas dan berpeluh..!!!~

hah??apa yang panas??
apa yang berpeluh???
mesti suspen kan??kih3
tak suspen???..AAK?? maksudnya Ada Aku Kisah??hehehe

ukey2...sebelum online dan suvey blog malam ni...
fiz pergi SPA....
hah..siapa kata laki tak boleh pergi SPA..??cuba ngkat tangan..!!
sangat lega ye uolllss..
cuba la pergi SPA...
tapi lagi menarik SPA di rumah ja..kih3..
tadi akak dengan abg beli barang2 untuk buat rawatan SPA...
boleh bukak kedai ni..kih3...
fiz panggil Home Made SPA...kih3

SPA apa??
SAUNA je...
sebelum masuk berkobar2..macam kagu Vince tuh..
dug dag dug dag nak masuk..yelaa..kali pertama kan???
di tambah krim panas...
bila 5 minit uth okey....
lepas tuh..macam kulit kena siat dah...
hamek kau..!!!..kah3...
kena tahan sampai 20 mint...
kena buat 3 kali seminngu sahaj okey???
jika lebih..badan anda akan terlentang di hospital..kih3....

seronok buat Sauna ni...
jom try buat dekat rumah fiz??kih3..
datang Johor ea....


fiz punya sejibik macam atas ni...cuma muka tuh lain laa..kih3







Hafiz: kesan pertama kali fiz buat Sauna ni..suka sangat nak menghembuskan
angin dari pintu belakang..kah3...

6 comments:

  1. salam...jemput join contest d blog saya... =)

    http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

    ReplyDelete
  2. hahahahah sedap ke spa kat umah? hohohohho jln2 sini =)

    ReplyDelete
  3. ~bez laa cek 2=2=5...~
    ~cuba laa try ...~
    ~ad privasi cket kat uma kan??~

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...