Wednesday, December 15, 2010

~k-pop..~




nampak tak gambar kat atas ni??
hah??..mesti da tau kan??kih3
sekarang ni heboh dengan k-pop kat seluruh Malaysia ni...
terutamanya girls...
ckp je siapa..mesti tau punya laa....
yg fiz tau cuma RAIN ,,WONDER GIRLS dan SS501..yg SS501 tuh sebab classmate kat u yg minat gila..!!
semua cd dia ada..jelas tak?kih3..



apa itu k-pop sebenarnya??
k-pop tu adalah Korean Popular Musik atau Korean Pop....
fiz pon tak paham sebenarnya....huhuhu
walaupun bahasa mereka kita tak paham kecuali orang2 yang belajar bahasa Korea kan??
tetapi lagu mereka menjadi igauan rakyat Malaysia ni ha...
bukan perempuan je tapi laki 2x5 juga..kih3...

dulu lagu hindustan??
pas tuh lagu indonesia pula kan??
SEKARANG..lagu korea....

macam mana mereka boleh suka lagu korea yang tak faham butir2 nya??
agak nya adalah:

1. penyanyi perempuan yang seksi??
2.penyanyi lelaki yang hensem??
3.pandai menari???
4.muka jambu??
5.penyanyi laki/prempuan bibir seksi??
6.penyanyi lelaki mempunyai susuk tubuh badan yang HOT??
7.lagu mereka memang sedap??
8.sebab mereka memang ad bakat??
9................................atau anda ada sebab lain??kih3




body fiz sama dengan Rain ni..kih3



siapa mamat2 ni??kih3





Hafiz: terbelit nak nyanyi lagu inggeris ni.. =)

15 comments:

  1. saya pun musykil apsal laa org minat sgt ngan lagu diorg sdiri xfaham..

    tapi, lagu omputih pun bukan semua org faham.. bole je minat..


    p/s: beruang kecil sudah membesar cantik

    ReplyDelete
  2. Ouh mmg ramai yg minat kpop nie. Kwn2 sy pun selalu je ckp2 psl kpop. Sy nie pulak x minat. So diam aje la kann ;D

    ReplyDelete
  3. ~myra..hehehe..pndai laa ea..kih3~

    ReplyDelete
  4. aku pon pelik ngan member2 yg minat gilo lgu diorang...
    ak dngor pon xpham lngsunng..ak pnah la tnyer..diorang ckap sbb ensemm...huhuhu
    betul la ap org kte..dri mata trun ke hati..hik3

    ReplyDelete
  5. ~aik aten pon x mint??kate girls??kih3~

    ReplyDelete
  6. ~eisya...lgu bi pon x leps lg..kih3~

    ReplyDelete
  7. lagu korea macam ada secret recipe tersendiri . tu yg best :D btw , sy fanatik korea . heheh . gmbr bwh skali tu DBSK :)

    ReplyDelete
  8. ~kah3...mostly sebb encem jex kan cek lulu??huhuhu~

    ReplyDelete
  9. ~wah??secret recipe??.mhal laa tuh kan??kih3~
    ~wah2..fntik upewnyex..huhuhu~
    ~sori laa..x tau pon..jumpe kat mak cek google jex td...kih3~

    ReplyDelete
  10. lagu sedap????oh tidakkkk,kebanyakan lagu mereka tak sedap,outdated..cuma certain artis korea je yg lagu best..dorang famous,sbb pandai market...hensem/cantik...pandai buat fan service..

    lagi satu nak tanya,macam mana kawan kamu sebut nama group SS501 tuh?mmg dorang sebut satu satu 'SS501' dalam bahasa melayu ke???

    ReplyDelete
  11. ~cek rossoneri..hah..btol latuh..sokong sgt..huhuhu~

    ~entah ek??fiz pon x tau..kih3~

    ReplyDelete
  12. woot!! KPOP rock!! snsd sexy!! hahaha

    ReplyDelete
  13. sbb muzik mereka best... mostly mcm dbsk,snsd, super junior dah dilatih dulu semenjak dorang remaja lagi dan sebelum bergelar idol... lps 2, management mereka mmg pandai nak promote dorang nye artis... huhuhuhu.. btw, i love kpop... hehehhehehe..

    ReplyDelete
  14. ~akeep= aik??pilih seksi jex??kah3~

    ~misz=amboi2...ad Pegawai Perhubungan K-Pop kat c ni nmpk??kih3~

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...