Thursday, December 16, 2010

~give up 1..~

beberapa hari ni fiz akan cerita tentang
GIVE UP atau dlm Bahasa Melayu nya PUTUS ASA..!!!~
bosan pula cerita tentang tips2 atau fakta kan??..
kadang2 kena relaks juga dengan cerita personal ni..
ukey..fiz merepek...

Give Up 1 pada hari ni adalah Berhenti Berharap..
apa yang berhenti berharap??
berhenti berharap untuk terpilih jd Top 5 dalam Blog Pilihan Malaysia...
tarikh tutup esok pada pukul 7 pagi..
tiba2 sedar dari mimpi sampai ke langit,,,langit ke-7 kot??kih3
sebab mimpi tuh sampai nak jadi macam blog ni ha...
gila tak??kah3
yelaa..dia kan menang untuk Blog Pilihan Malaysia juga bahagian Blog Personal Wanita baru2 ni..
sgt jelous..!!
dia ni coursemate dekat u..
kenal2 gitu je laa..
memang baik pon....ada bunyi macam bodek ker??kih3

tiba2 teringat pula niat masa mula2 buka blog ni..
yelaa..buat blog ni bukan nak cari publisiti tapi nak kepuasan je..
masalah bertimbun macam Gunung Kinabalu tuh..hiperbola sikit..kih3
tapi ni dah nak terpesong..kih3...
jangan risau...
niat masih jadi tunjang dalam kewujudan blog ni ha...





Hafiz: rasa nak jerit..!!..kah3...

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...