Sunday, December 26, 2010

~Contest: Di Mana Sahabat Baik Anda?~



kita serang contest cek humaira...
sedap nama dia..
serius..!!!

contest nya adalah Di Mana Sahabat Anda??
tiba sayup je...
disebabkan fiz sekarang study dekat UiTM Melaka...
fiz masukkan gambar mereka...
banyak gambar lain..
tapi ni special sikit..
nak tau kenapa??????


.
.
.
.
.
.
.
.

tapi sebelum tuh sesiapa yang nak join boleh klik sini
dah nak tamat tau..!!!
syarat2 dia totally unik..!!
terjah laa...

.
.
.
.
.
.
.

cek humaira,,
fiz tak kesah menang atau tak...
sebab pershabatan tak dapat dinilai dari pelbagai segi walaupun dengan hadiah....
tapi kalau menang nanti fiz nak kongsi duit tu dengan kawan fiz ni...
barulaa seronok...
sebab ni kenangan kitaorang betul tak??
huhuhuhu
.
.
.
.
.
.
.
dan gambarnya adalah...taraaaaaaa



baiklah,,untuk pengetahuan semua dan cek humaira,,kiteorang ni pelajar semester 1 di UiTM Melaka dalam kos Komunikasi dan Pengajian Media....kiteorang ni satu kelas tau..!!..DMC1K....kiteorang kenal sangat unik sebab masing2 mengutuk antara satu sama lain..kah3...kitaorang panggil kutukan 3 segi....kenapa??...tapi sebelum tu...fiz nak kenalkan diaorang dulu...yang pakai selendang tu namanya Atiqah ,, yang pakai tudung hitam tuh namanya Masliya..dan yang tengah2 tu Hafiz...ensem tak??jangan tipu??kah3......Hafiz dari Johor,,Masliya dari N.Sembilan dan Atiqah dari Perak....dapat bayangkan tak macam mana??kih3...jauh kan??..dan berbeza.......kita cakap balik kutukan 3 segi ok???..cerita nya sebab.. masa sesi suai kenal dulu tiqah kutuk fiz dan mas pula kutuk fiz dan fiz pulak kutuk pula c tiqah ni....hah??dapat bayangkan tak??...huhuhuhu...dari situlah bermula sesi sahabat ni...

kenangan yang paling best adalah kitaorang dapat Anugerah Dekan atau Dean List untuk sem 1 ni...kitaorang study sama dan buat macam2 sama2 gax...tapi yang elok2 laa..kih3............gambar ni fiz ambil masa bulan puasa sebab inilah kali pertama kitaorang bula puasa sama2...tanpa keluarga masing2 d sisi...sedih gila...dan bukan tu ja..kitaorang pernah nanges sama2...!!..kah3...dodol sangat ye masa tu..kih3..tapi kitorang pon pernah gaduh juga...biasa laa..baru kenal dalam 6 bulan kan??..kih3

untuk mengukuhkan contest ni...dengar laa lagu ni ea??



khas untuk semua sahabat termasuk cek humaira =)



Hafiz: rindu pulak dengan budak2 ni sebab sekarang ni cuti sem..naik bulan 1 nanti... =P

2 comments:

  1. THNKS JOIN CONTEST NI :)

    ERK..TNYE SKET, LAGU TU LAGU DRI INDONESIA KE?
    HEHEHE..

    ReplyDelete
  2. @Aisyah humaira
    a'ah..dari indonesia..
    fiz sengaje cari yang epy skit..
    baru laa seronok berkawan..kih3

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...