Sunday, December 26, 2010

~Contest Aku Dan Kaca Mata~



nampak tak banner kat atas ni??
bukan tanya ensem ke tak...kih3
tapi fiz lagi ensem kan??...
ok..dah melalut ni..

fiz nak join contest ni tapi dalam2 banyak contest yang memerlukan gambar seseorang..
gambar fiz untuk contest ni sangat laa..
maluu laa nak cakap..
tengok laa ek??
harap2 menang laaa ni...

tapi apa??ada syarat tau..

1. kena jadi follower cek shafiq
2. memerlukan gambar yang memakai cermin mata ye??
3.tinggalkan entri dekat komen cek shafiq dan letak banner di sidebar ukey??
4. dan tag 2 orang.

maklumat lanjut boleh klik sini ok??

dan untuk contest ni fiz taruhkan....taraaaaaa...




tengok tuh..siap ada effect cahaya matahari lagi tau??kih3
gambar ni di ambil sempena English Week dekat UiTM Melaka beberapa bulan lepas
dan fiz berlakon dalam sketsa...memegang watak Dr. Saadom..
Dr yang gedik..jadi lahirlah gambar tersebut...kih3..
katanya dapat nombor 2 untuk Best Actor cuma beza 1 markah dekat bahagian grammar..
sayang kan??

tapi fokus dekat bahagian kaca mata tu je..kih3
amacam cek shafiq??fiz boleh menang tak??hehehehehehe


fiz tag:

http://mantegakacang.blogspot.com/

http://ettylukeman.blogspot.com/


Hafiz: sudah selesai untuk cek shafiq..yeah..!!~

6 comments:

  1. alamak! bkn x nk join, tp btul2 x de pic ngn spek la.. huu..=.=.. btw thnks tag! trharu neh! :))))

    gud luk!!! :)

    ReplyDelete
  2. wah maceh2 enchek tukang tulis ;DD hehe
    maceh coz tag me ^__^

    ReplyDelete
  3. toing2..tuan tnh datang tgk..all da best

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...