Tuesday, December 21, 2010

~ AutoPing Entri di BlogLarian Fb~



  1. Pastikan blog anda sudah tersenarai di BlogLarian - Mestilah sudah..hehehe
  2. 'Like' BlogLarian FB - Sudah juga
  3. Buat satu en3 bertajuk ' AutoPing Entri di BlogLarian FB' dan letakkan banner di atas dalam en3 anda - sama tidak yang fiz buat sekarang ni??hehehehe
  4. Letak no rumah anda dalam BlogLarian - Rumah 67
  5. Kongsikan keburukan atau kebaikan BlogLarian yang telah anda rasai (Ringkas je sbg feedback untuk admin)
  • Kebaikan - Mudah untuk blogwalking,,"loading" untuk bloglarian semakin laju dan bertambah baik bila setiap blog dipamerkan dalam 3/3 dalam setiap rumah
  • Keburukan - Muzik rojak pon dah hampir di perbaiki kan??..
6.Penyertaan di buka hingga 24/12/10 - Tarikh lahir fiz ni..kih3..jangan lupa wish tau..kalau nak buat surprise party lagi bagus...kih3

7."Jangan lupa beritahu jiran anda jika berkelapangan :) nanti diaorang merajuk susah lak :p" - itu pesanan dari admin..jom semua kita meriahkan benda ni...admin makin mudahkan kerja kita lagi.. =D




Hafiz: sedang tuggu admin autopingkan entry fiz..kih3

4 comments:

  1. ape kelebihan buat ni?nnti setiap ape entry yg kiter tulis dier akan ping kan automatik ye?

    ReplyDelete
  2. senang berkunjung ke blog anda..
    semoga sukses selalu..
    Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
    silahkan kunjungi
    REPOSITORY UNAND

    ReplyDelete
  3. ~cik mira..a'ah..bila kita buat entri baru..automtik kluar kat BlogLarian punye fb....cara nk promosikn blog kita jugak..senag x??~

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...