Thursday, August 12, 2010

~t!t!k...t!t!k.....t!t!!k...~



~salam....~
~sebenarnya lupa nk tergkn kehidupan d u ni..hu3..1st nk masok u ney..tak tdo mlm d buatnya..mcm2 prasaan d landa..ye r..sblom ni kalo ke mana2 mesti ad Zakaria bin Ismail yg menemani diri ini...sume kwn2 yg 1 kelas asd yg dpt sama tempt..aq???..terkontang kanting sorg2 kat sini tau...hurmmm....bwk beg pon mcm nk lari dr rumah n tak nk balek jex..hu3..rasa terharu sangat bila mak,abah,pak aji,mak endon,k.mimah,abg yus n tentera bergajah anta skli..hu3..sbb aq tau yg result SPM aq x sbaek adik brdik yg laen n mencapai sasaran mak ngan abah...mse tu dyeorg tgok aq mcm tak kesah je kan dgn result aq ni..tp dlm bilik...hnya tuhan jex yg tao...hu3..........biarlah tu mnjadi sejarah...sejarah mungkin berulang n mungkin tidak...cuma Mohd Hafiz Jauhari b. Ihsan yg mampu jwb.....~

~skrg aq da bermastautin kat Uitm ni..atas dorongan famili dgn ckgu2 yg telah mengajar aq selama ni...sume ckgu pandg rendah kat aq n hanya budak2 yg pandai n terpilih menjdi target dyeorg...ckgu pown engat kat pljar tu jex...cemburu tau..mula2 tu down juga tp buat benda tu sbgai dorongan tok bangkit smula...hu3...aq tawu mana yg aq mampu n mna yg aq x mmpu...n skrang ni lah yg aq mampu...tp aq tetap bngga ngan ckgu2 aq sebb x memilih pljar semasa mengajar...berbkti utk anak bngsa...Happy Teachers Day..!!!..pada aq,,hari2 adlah hari guru sebb mereka mengajar hari2 bukan cuma pd tggal 16 Mei je dyeorg ajar kita..btol x??? ~

~kat u ni aq ambil jurusan Mass Communication a.k.a Komunikasi & Media....di Melaka..sblom ni aq cemburu n merungut nk prgi Melka sbb aq cume sekli jex prgi Melaka..tu pon sekejap jex...skrg ni ambik kau...dudok r kat Melaka ni 3 taon insyaallah...hu3....~


note:
  • next post akn bercerita tentang ahli kelas yg bkl menjdi famili baru kat sini.
  • post pda kali ni TIADA NIAT sebesar zarah sekli pon nk menyinggung sesiapa..ni cuma pendapat seorg insan yg hina......

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...